fbpx

Programet

fushat e fokusimit

GERMIN synon të bashkë-krijojë të ardhmen me përfshirjen aktive të diasporës tonë përmes pesë fushave tona të fokusit: avokimi dhe diplomacia, investimet nga diaspora, filantropia e diasporës, profesionistët nga diaspora, rinia dhe arsimi. Organizata ka themeluar dhe menaxhuar portalin www.Kosovodiaspora.org (KD), një platformë dixhitale e angazhimit dhe diplomacisë dixhitale që lidh kosovarët jashtë vendit dhe përdor rrjetet dhe mundësitë e tyre për të kontribuar në vendin e origjinës. KD ka një shtrirje në mbi 186 vende, me mbi një milion shikues të faqeve të internetit dhe rreth 20,000 ndjekës të mediave sociale. Germin gjithashtu ka themeluar Dialogun e Strukturuar për të Drejtat e Diasporës (diasporeflet.org), i cili synon të avancojë dhe promovojë të drejtat politike dhe sociale të Diasporës në Kosovë dhe të rrisë ndikimin e Diasporës në politikëbërjen dhe vendimmarrjen e Kosovës.

NXITJA E ANGAZHIMIT TË DIASPORËS

Programet Tona

Ne kemi një qasje multidimensionale për ofrimin e programeve dhe rritjen e ndikimit në shoqëri

Le t'i bashkojmë forcat

le të bashkë-krijojmë së bashku

Ne jetojmë në një kohë kur angazhimi i diasporës është shumë i rëndësishëm për të ardhmen tonë të përbashkët
Bashkohuni sot me lëvizjen tonë!