fbpx

Deona Kamberaj

Asistente e Projektit

Deona, aktualisht është studente e drejtësisë në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës. Që në moshë të re ajo është përfshirë në mënyrë aktive në shoqërinë civile, duke përvetësuar gjatë rrugës aftësi të vlefshme të menaxhimit të projekteve. Tani, ajo ka rolin e Asistentes së Projektit në GERMIN.

Entuziazmi i saj për të shkruar shtrihet në aftësinë e saj për të komunikuar dhe bashkëpunuar në mënyrë efektive në punën ekipore, duke e bërë Deonën një pjesë të rëndësishme të ekipit.
Gjatë gjithë rrugëtimit të saj, Deona ka marrë pjesë aktive në trajnime të shumta të organizuara nga organizata ndërkombëtare dhe kombëtare. Fushat e saj kryesore të interesit qëndrojnë në gërshetimin e financave dhe ligjit tregtar.
Her primary areas of interest lie at the intersection of finance and commercial law.

Sihana Bejtullahu
Bashkë-Drejtore Ekzekutive
Arbnor Mjeku
Menaxher/e i/e Projekteve
Blerinë Ukshini
Menaxher/e i/e Projekteve
Naim Robelli
Menaxher/e i/e Projekteve
Donarta Fetahu
Asitente e Financave