fbpx

Rreze Doli

Asistente e Projektit

Rreze Doli, e diplomuar në Psikologji, sjell një përvojë të pasur të bashkëpunimeve me shumë OJQ, në nivel lokal dhe ndërkombëtar. Pasioni i saj për përmirësimin e komunitetit e drejtoj tek GERMIN, ku filloi si Praktikante në Tetor 2023. Njohur për dedikimin e saj, u promovua si Asistente e Projektit për Programin OriginAL në Janar 2024.

Në rolin e saj, Rrezja përqëndrohet në mbështetjen e planifikimit të programit dhe ne sigurimin e rrjedhshmërisë së punës, duke përdorur aftësitë e saj komunikuese dhe përkushtimin për të arritje. Puna dhe përkushtimi i Rrezes kontribuojnë në misionin e GERMIN, ndërsa ajo vazhdon të luajë një rol të çmuar në avansimin e qëllimeve të organizatës.

Sihana Bejtullahu
Bashkë-Drejtore Ekzekutive
Arbnor Mjeku
Menaxher/e i/e Projekteve
Blerinë Ukshini
Menaxher/e i/e Projekteve
Naim Robelli
Menaxher/e i/e Projekteve
Donarta Fetahu
Asitente e Financave