fbpx

Shpat Ferizi

Menaxher i IT-së
Sihana Bejtullahu
bashkë-drejtorë ekzekutiv
Arbnor Mjeku
zyrtar projektesh
Burbuqe Muhadri
menaxhere e financave
Diana Morina
Analist/e i/e politikave dhe Hulumtues/e
Elsa Tahiri
Social Media and Communications Officer